Gépértékesítés

Targoncák és rakatár technikái termékek egyaránt egyet jelentenek a több mint 111 éves múltra visszatekintő CLARK márkanévvel. A hosszú évek kemény munkája tette azzá ami mai fényében lehet. A CLARK targoncák kiforrott példányai,társak a munkában, növelik a termelékenységet, és a felhasználók megelégedettségét is.  Öröm vele a munka, így a felhasználók mosolya igazi megelégedettség a több kontinensen végbemenő mérnöki munka számára.

A manapság egyre magasabb technikai és minőségi elvárásoknak megfelelni nem egyszerű feladat,  viszont a CLARK hosszú évtizedek óta azon dolgozik, hogy a logisztika világának rohanó követelményeinek maradéktalanul megfeleljen, és minden igényre folyamatosan kínáljon alternatívát. A Vértes Kereskedőház Kft folyamatos készletekkel, illetve rövid szállítási határidőkkel áll ügyfelei rendelkezésére.

Főbb kategóriáink, és azok előnyei:

Elektromos targoncák:

Ergonomikus tervezés, kiváló minőség, és hosszú működési idő egy gépezetben.  A Clark elektromos targoncák világ szinten a munkabírásukról híresek, amelyet egy több kontinensen jelenlévő  mérnöki csapat munkájának gyümölcse eredményez.

Dízel & Gáz üzemű targoncák:

A homlokvillás targoncák magas iskolája, hiszen több mint 111 év munkájának és tapasztalatának egybeforrott  szülöttei a Clark dízel és gázüzemű gépek. Munkabírás, hosszú meghibásodás mentes időszakok, és szerethető működtetés jellemzi a munkások kedves zöld járművét.

Raktártechnikai megoldások:

Kis helyek, nagy igények. Magas polcok, gyors kiszolgálás. Végtelen lehetőségek, egyszerű megoldások. Nem is jellemezhetjük szebb szavakkal a Clark raktártechnikai gépeit, hiszen nincs olyan raktár amibe a termékek ne állnának helyet, és biztosítanák használóit a biztos működésről. Clark: Az ideális választás!

Megbízhatóság – Komfort – Biztonság

A Clark targoncákra jellemző a tökéletes megjelenés, az ergonomikus tervezés és a magas minőség. Ezek a legfontosabbak a kezelőknek és a tulajdonosoknak egyaránt. A Clark ezen elvek alapján építi meg minden egyes gépét. Mindezeket ismerve a legkomfortosabb munkahelynek is tekinthető.

Új gép vásárlását tervezi? Az alábbi űrlap kitöltésével elküldheti ajánlatkérését. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Új targonca ajánlatkérés