Garancia

A CLARK tragoncák garancia időn és garancián túli szervizét a Vértes Kereskedőház Kft szakszervize végzi el, mely országos lefedettséggel, jól felszerelt szerviz autókkal áll a CLARK tulajdonosok részére. Fontos tudnivaló az új CLARK targoncát vásárolt ügyfelek számára, hogy a garancia csak abban az esetben érvényesíthető a garancia idő alatt, amennyiben a meghibásodások a garanciafüzetben előírtak szerint megtörtént.

Alkatrészellátás

Duisburgban / Németországban található a CLARK európai alkatrészelosztó központja mely a legmodernebb raktár logisztikai technikák elvén működik. 1.500 m²-en, közel 20.000 cikkszám található, több mint 100.000 termék . A CLARK központi raktárjától 16: 30-ig (közép-európai idő szerint) megrendelt alkatrészeket a következő nap a kereskedők telephelyére szállítja a gyár, így akár 24 órán belül a meghibásodott gépben az alkatrész cseréje megoldható.

A CLARK a hosszú évek tapasztalataiból kiindulva, a kiemelkedő szállítási gyorsaságot, és alkatrészeinek versenyképes árazását tartja a legfontosabbnak, hogy a targonca karbantartási költsége minél alacsonyabb legyen, és ne jelentsen nagyobb költségkiadást az ügyfél számára.

Az idő, mindenki számára pénz –  és semmi sem drágább annál, mint amikor egy műszaki meghibásodás miatt megáll egy gép, és esetlegesen a gép meghibásodása miatt egy teljes termelés áll meg.. Ezért minden esetben a lehető legrövidebb idő alatt eljutatjuk Önhöz a javításhoz szükséges eredeti pótalkatrészt, törekedve a kiesési idő minimalizálására

A Vértes Kereskedőház Kft. évtizedek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy Önnek a megfelelő időben tudja a legjobb szolgáltatást nyújtani – mindezt azért, hogy együttműködésünk hosszútávon is gyümölcsöző legyen.