Szervíz

Az Ön igényeinek legmegfelelőbb targonca kiválasztásánál ne csak a technikai felszereltséget és a beszerzési árat vegye figyelembe, hanem a mögötte álló széleskörű szervizhálózatot is. Szerviz szolgáltatásunk hosszú távon garantálja befektetésének biztonságát és kifizetődését.

Összpontosítson teljesen a fő üzleti tevékenységére és bízza ránk targoncaflottájának készenlétben tartását!

Előnyök: teljes számítási és tervezési biztonság az előre látható, hosszútávon kiszámítható költségeknek köszönhetően. A megállapodási lehetőség széles kínálata minden kérésnek megfelel. Flottájának egyedi karbantartási tervétől kezdve egészen az egyéni szerviz technikusig, aki kizárólag az Ön targonca flottájának műszaki felügyeletéért felelős – minden lehetséges.

Megelőzés, karbantartás

Büszkék vagyunk arra, hogy már több, mint 2 évtizede szolgálhatjuk Önöket, reméljük, legnagyobb megelégedésükre. Ez a piacon eltöltött idő a garancia arra, hogy az Ön vállalkozása mindig a lehető legnagyobb figyelmet kapja munkatársainktól.

A targoncaflotta rendszeres megelőző karbantartása és a minőségi alkatrészek alkalmazása együttesen garantálják a gépek hosszú távú, optimális teljesítményét és üzemeltetését. Segítünk, hogy targoncáinak a napi magas igénybevételből származó kopását felismerje, és ezzel párhuzamosan csökkentse a leállásokat és a javítási költségeket.

Munkatársaink a hét minden napján rendelkezésre állnak, hogy Ön a lehető legkevésbé érezze meg a hiba okozta kiesést.

CLARK, illetve márkától független targonca szerviz igényét itt jelentheti be. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szerviz bejelentés: